Foto: Instagram
JOVANA JEREMIC

Jovana Jeremić je voditeljka Happy televizije o kojoj se najviše priča. Nije se libila da javno govori o škakljivim temama – u intervjuima je pričala o svojim i tuđim lapsusima, koleginicama od kojih je bolja, ali i o svom braku i fizičkom izgledu.

Internetom se šeruju snimci njenih intervjua, ali sada je ponovo aktuelan stari snimak, dok je još studirala na Pravnom fakuletetu u Beogradu, i to sa takmičenja u besedništvu.

Jovana je govorila o “lažnim moralistima”, prostitutkama, srpskim sponzorušama… obučena u crnu haljijnu, nalik togi i izgledala potpuno drugačije nego sad.

Voditeljka je na početku besede dobila aplauz, a kada je progovorila – i povike!

– Prvo sam imala dvojicu u jednom danu, rekla je Jovana nakon čega je su krenuli smeh i aplauz.

– Onda osmoricu… a onda sam prestala da brojim. Ovo su reči komšinice s kojom sam odrasla, govori Jovana i počinje besedu i prostitutkama i moralu, odnosno “nemoralu onih koji osuđuju radnice najstarijeg zanata dok hvale srpske starlete”.

– Još im roditelji zadovoljno trljaju ruke… Koliko je samo devojaka čekalo da se upozna s rukometašima ili Dejvidom Bekamom kad je došao? Kao da će nas to uvesti u Evropsku uniju – vikala je Jovana.

– Po čemu su Markesove tužne kurve i prostitutke Čarlsa Bukovskog nemoralnije od Stendalovih? Mada su i ove poslednje daleko iznad ovih naših, današnjih. Dostojevski je na jedan tas stavio grehe prostitutke, a na drugi gubitak ljudskosti i morala i na tom vaganju je kurva dobila oreol svetice. Zapitajte se, koliko majki tako prehranjuje decu jer im je tranzicija onemogućila da nađu posao čistačice. Čija je prostitucija gora, majčina?! One koja je spremna na sve da prehrani dete ili ona prestižna, u separeu nekog kluba? I sve te devojke glume moralne gromade, a meni sude zbog prekratke haljine koju volim da obučem, a one kada se nađu negde…

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here