pixabay.com

Neki horoskopski znakovi mogu da budu verni i odani, dok drugi teško u tome uspevaju. Ipak, možda i nije do njih… Možda je samo do zvezda.

Kada razmišljate o tome šta je najveća izdaja u vezi, ispostavi se da je to uglavnom prevara. Većina se tokom života sretne sa ovakvom vrstom ljubavnog problema, ali postoje i načini kako možete da predupredite ovakvu situaciju.

Ovan

Ovan će vas, najverovatnije, prevariti zbog nečega što ste odavno uradili. Ovaj horoskopski znak je zlopamtilo i kad-tad će vam se osvetiti prevarom.

Bik

Oni uskoče u vezu pre nego što su spremni da se skrase, pa varaju jer misle da su im to poslednji trenuci slobode i žele da ih iskoriste na što bolji način.

Blizanci

Oni su najneodlučniji znak zodijaka. Nisu sigurni u to da li žele da ostanu u vezi sa jednom osobom, pa testiraju kako bi im bilo sa nekim drugim.

Rak

Emotivni rakovi su najverovatnije u vezi sa jednom osobom, pa se zaljube u drugu i onda budu paraleleno u dve veze, jer im je žao da nekome slome srce.

Lav

Lavovi imaju tendenciju da flertuju i pre nego što shvate da rade nešto loše, završe u krevetu sa drugom osobom. Skloni su greškama.

Devica

Za njih je prevara u početku bezazlena interakcija sa drugom osobom, sve dok ne postane nešto više. Varaju slučajno i ne mogu da odole.

Vaga

Vaga će vas prevariti samo ako se ne oseća sigurno pored vas. Kada nešto nije u potpunosti savršeno, ona će to sama da sabotira.

Škorpija

Najverovatnije se osetila zarobljeno u vezi, a prevara se učinila kao najbolja opcija.

Strelac

Strelčevi teško da mogu da se kontrolišu kada požele nekog drugog.

Jarac

Tužna je činjenica da vas Jarac nije nikada ni zaista voleo. Kada ovaj znak pronađe srodnu dušu, nikada neće podleći iskušenju.

Vodolija

One varaju jer se ne osećaju dovoljno cenjeno. Imaju veoma nisko samopouzdanje, a ukoliko primeti da vi to iskorišćavate, prevariće vas.

Ribe

Njihova radoznalost lako može da dovede do kraja veze… Nije da vas ne voli, ali često poželi da proveri kako bi bilo da je u vezi sa nekim drugim.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here