Pixabay.com

Ove četiri stvari morate da znate o vrhuncu vašeg seksualnog partnera.

Tačno znaju kada će doći do vrhunca

Nemojte verovati u priče o “slučajnoj” ejakulaciji. Svaki muškarac tokom seksa može osetiti nakupljanje sperme u penisu. Rečenica kao “nisam bio svestan da sam toliko blizu” nije istinita. Jedini izuzetak ovom pravilu je prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi.

Brži su sami

Svaki muškarac je poseban i svestan šta tačno treba učiniti da dođe do vrhunca. I to je jedini razlog zašto će puno brže to da ostvari sam. Jedino ako je u pitanju prvi seksualni odnos, s prvim orgazmom, u kojem muškarac još ne zna šta se događa ili šta radi.

Nije da je muškarcima draže da sve rade sami, ali što se tiče efikasnosti i brzine kojom dolaze do orgazma– tada su jednostavno najbrži. Često će u samom seksu muškarci par sekundi pre vrhunca preuzeti kontrolu od žene. I to nije ništa loše. Samo je efikasnije.

Muški mozak tada ne radi

Nema ga. Mozak ćao. Muškarci pojma nemaju šta se događa tokom orgazma. To je situacija u kojoj su potpuno opušteni i ne razmišljaju ni o čemu. Iako traje samo sekund ili dva, prolazi kroz celo telo i to je jedina stvar koja je u tom trenutku u fokusu. Žene često misle da u tom trenutku muškarci imaju nešto na umu. Jednostavno je – nemaju.

Poslije seksa muškarci moraju u toalet

Poznato je da većina žena posle seksualnog odnosa ide u toalet, ali ono što retko koja zna je da i muškarci nakon seksa moraju da mokre.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here