Pixabay.com

Ključ svake veze, kako je već dobro poznato, je komunikacija. Ipak, postoje neke stvari koje ne treba otkrivati partneru.

Vaše lozinke

Ovo se pre svega odnosi na one sa društvenih mreža. Njihovo odavanje partneru potpuno je nepotrebno i može izazvati svađe, u slučaju da vidi nešto što mu se ne sviđa ili nešto pogrešno protumači. Takođe, nemojte ni vi njega prisiljavati da deli svoje lozinke s vama. Uvek je bolje verovati partneru kada je virtuelna stvarnost u pitanju.

Seksualne avanture iz prošlosti

Ne, niste dužni da sadašnjem partneru otkrijete koliko ste seksualnih partnera imali dosad. Takođe, kada je u pitanju seksualni život, ono što on takođe ne mora da zna su detalji odnosa sa vašim bivšim partnerima. Nikome nije lako da sluša takve stvari, koje bi takođe mogle da probude nesigurnost i ljubomoru pa imajte to na umu, pre nego krenete da pričate o toj temi.

Da vam se ne sviđa neki član njegove ili njene porodice

Bilo da se radi o njegovoj/njenoj mami, koja voli da pametuje, sestri koja vas neprestano preispituje jeste li dovoljno dobri za njega/nju ili nekom trećem… priznate li da vam se ne sviđaju, partner će se samo osetiti rastrzano, kao da mora da bira. Šta god da morate da uradite kada je porodica u pitanju, uradite sa smeškom.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime