Pixabay.com

Poverenje je nešto što se vremenom stvara između dvoje ljudi. Ako je verovati horoskopu, pojedini znaci Zodijaka ga teško stiču i skloni su neprestanom proveravanju partnera.

Da li ste nekada došli u iskušenje da proveravate partnerov mobilni telefon, čitate njegove poruke ili mejlove? Astrolozi tvrde da su ovakva ponašanja tipična za pojedine znake Zodijaka. U nastavku teksta proverite da li ste među njima.

Naime, stručnjaci su 2020. godine sproveli zanimljivo istraživanje koje im je dalo odgovore na neka od najčešće postavljanih pitanja, koji pripadnici horoskopskih znakova najčešće proveravaju svoje partnere.

U studiji je učestvovalo 2.112 ispitanika, koji su dali odgovore na pitanje da li i koliko često pregledaju mobilne telefone i računare svojih partnera.

Evo šta su saznali, koji znakovi špijuniraju više od drugih.

Lav

Na prvom mestu su Lavovi. Čak 75 posto ljudi rođenih u ovom znaku je priznalo da povremeno proverava telefon svog partnera. Pripadnici ovog vatrenog znaka rođeni su vođe i neće oklevati da preuzmu “stvar u svoje ruke” ako misle da je to potrebno. Budući da su Lavovi nezavisni i imaju jaku harizmu traže partnere koji odgovaraju njihovoj ličnosti. Potreban im je neko ko može da zadovolji njihove potrebe, piše Večernji.hr.

Rak

Anketa je otkrila da 71 posto Rakova krišom gleda poruke na telefonu ili računaru svog partnera. Rakovi su veoma posvećeni voljenoj osobi i žele istog takvog partnera. Problemi nastaju kada druga strana želi da zadrži malo privatnosti. To kod nesigurnih Rakova odmah izaziva osećaj sumnje.

Ribe

Na trećem mestu liste “njuškala” su Ribe sa 69 posto. Ipak, kada ih jednom partner uhvati u špijuniranju to više neće ponoviti. Vođene strašću i empatijom, Ribe često dozvoljavaju osećanjima da ih ponesu, zbog čega i nekad imaju potrebu da zavire u partnerovu intimu. Njima je teško da kontrolišu svoje emocije zbog čega često moraju da ulože vanljudske napore kako bi “ostali na zemlji”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here