Pexels

Zvezde su im naklonjene kada je reč o ostvarenju ciljeva i to u raznim oblastima.

Natalna karta može da pokaže ko se rađa s prednostima koje im omogućavaju da postignu sve što požele i da iz mnogih situacija uspešno izađu, a astrolozi tvrde da su ova četiri najuspešnija.

Ovan

Oni se ne zadovoljavaju da samo slepo prate neki plan, već moraju da budu prvi i najbolji u nečemu. Čak i kad je sve protiv njih, njihova odlučnost i izdržljivost im garantuju uspeh.

Devica

Pedantne Device se pridržavanje visokog standarda koji im omogućava da privuku i veliki uspeh. Veoma su prizemni, kao i svi znakovi čiji je element zemlja, ali su i najfleksibilni i spremni su da se prilagode i, koliko god ime teško padalo, promene plan da bi ostvarili cilj.

Jarac

Postoji više faktora koji dovode do toga da Jarac bude uspešan. Njima vlada deseta kuća, odnosno kuća zanimanja i oni shvataju svoju karijeru vrlo ozbiljno i pokreću ih misli o eventualnom ispunjenju cilja. Uz to, mogu da budu zahvalni i na svom Saturnu, koji upravlja disciplinom i odlučnošću. Oni takođe, dobro prihvataju kritiku i zahvalni su za svaku povratnu informaciju o tome kako nešto rade.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here