Ovo će biti transfer “bombe” u 2015!

0

Beta/AP/M.F.
Spekulacije ili definitivno "zbogom" Barsi: Lionel Mesi
 

"Šuška" se da omaleni Argentinac traži novi angažman, pominjane su i basnoslovne cifre od kojih zastaje dah, ali za sada nema konkretnijih informacija.

Za Serhija Aguera, koji je pre povrede bio u sjajnoj formi, zainteresovani su Real Madrid i Barselona, dok je strateg Mančester junajteda, Luj Van Gal, odlučan u nameri da kupi, ubojitog ofanzivca Juventusa, Artura Vidala.

Beta/AP/S.H.
 

Napadač PSŽ-a, Edison Kavani, do sada nije uspeo da se stabilizuje u timu iz glavnog grada Francuske. Tačnije, konstantno nadmetanje sa kontraverznim, ali vrhunskim fudbalerom, Zlatanom Ibrahimovićem, moglo bi da znači da će popularni "El Matador" napustiti ekipu sa "Parka prinčeva". Prema rečima stručnjaka, najbolja opcija za njega, bila bi Premijer liga.

Vezist "građana", Jaja Ture, nalazi se u sličnoj situaciji kao Kavani. Ne krije da je nezadovoljan statusom u timu, a kao moguće odredište, mediji spekulišu – PSŽ.

Beta/AP/M.P
 

Situacija sa obeštećenjem Marka Rojsa odavno je poznata. Na njemu je da odluči gde će. Kao najozbiljniji kandidat pojavio se Real Madrid, a uz rame mu je i minhenski Bajern…

ta/AP

Beta/AP/J. S.
 

Na listi se nalazi i nekadašnji golman Atletika, David de Hea. Trenutni čuvar mreže u lošoj je formi, ali bi ga gradski rival nekadašnjeg kluba (Real) rado video na "Bernabeu".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here