Printscreen/Instagram
Vuk Borilović

U pucnjavi koja se juče dogodila na Cetinju, kada je Vuk Borilović (34) otvorio vatru na sugrađane, ubijeno je 10 osoba, među kojima su i deca.

Do pucnjave je došlo juče oko 16 časova, u blizini Vladinog doma, kada je Borilović iz vatrenog oružja ubio 10 i ranio šest osoba. Policija je ubila Borilovića, a u pucnjavi je ranjen i jedan policajac koji je pogođen u glavu.

U cetinjskoj bolnici hospitalizovane su četiri ranjene osobe, dok je dvoje ranjenih transportovano u Klinički centar u Podgorici. Motiv za ovu nezapamćenu tragediju je, kako se sumnja, porodični sukob.

Kako piše crnogorski Dan, tragedija kakva se ne pamti u Crnoj Gori krenula nakon ubicine svađe sa ujakom. Nakon što je iz karabina ubio ujaka, krenuo je dalje.

Dan, takođe, otkriva i detalje Borilovičeve biografije. Važio je, pišu, za mirnog momka, koji potiče iz poštene porodice. Borilović je rođen 21. novembra 1988. godine na Cetinju, gde je završio osnovnu školu. Srednju brodomašinsku školu pohađao je u Beogradu. Bio je oženjen i otac troje dece.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here