EPA/GUILLAUME HORCAJUELO
Selena Gomez

Pevačica Selena Gomez je dugo vremena bila najpraćenija osoba na Instagramu dok je prošle godine nije prestigao fudbaler Kristijano Ronaldo, a zatim ove godine i koleginica Arijana Grande.

Jedan od razloga za pad njene popularnosti je što je pevačica nekoliko puta pravila pauze od društvenih mreža, a i sada objavljuje veoma retko.

Međutim, njena nova fotografija izazvala je pravi bum i u kratkom roku je skupila preko 8 miliona lajkova i desetine hiljada komentara. Selena na njoj pozira bez trunke šminke i ponosno pokazuje bubuljice.

Naime, 27-godišnja lepotica, koja poslednjih godina vodi borbe sa raznim problemima – od autoimune bolesti lupus, preko transplatacije bubrega pa sve do psihičkih problema zbog kojih je i hospitalizovana – uz fotografiju je napisala sledeće:

– Ja sve vreme – stoji u opisu selfija na kojem leži pokrivena ćebetom i s raščupanom kosom.

Ima i onih Seleninih fanova koji misle da pevačica na fotki izgleda tužno i da je razlog tome venčanje njene bivše ljubavi Džastina Bibera s Hejli Baldvin.

Selena je zato u komentarima dobila hrpu podrške svojih fanova, ali i jednako mnogo komplimenata na račun prirodne lepote.

Kako izgleda, pogledajte u nastavku:

View this post on Instagram

Me, all the time

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here