Tanjug/AP

Najnovije pojačanje Partizana, bivši igrač Golden Stejta, Alen Smailagić priključio se treninzima i odmah po dolasku je izjavio da je oduševljen ekipom, a pogotovo trenerskim znanjem Željka Obradovića.

Alen Smailagić je šesto pojačanje Partizana ovog leta i posle dvogodišnje epizode u NBA ligi, gde je branio boje Golden Stejta i njihovog razvojnog tima, sigurno je da će biti bitan šraf u ekipi iduće godine.

– Oduševljen sam načinom rada, trenerom i njegovim znanjem. Stvarno sam spreman da učim od svih, gledam i radim – rekao je Smailagić za klupsku televiziju.

Kako je sam rekao, prevaga u ovom transferu je bila činjenica da će raditi sa jednim od najboljih (ako ne i najboljim) trenerom u Evropi – Željkom Obradovićem. Iako je tek stigao, on već smatra da je time što je došao u Partizan načinio najbolju odluku u svojoj karijeri.

– Najbolji korak u karijeri mi je to što sam došao da radim sa trenerom koji ima takvo iskustvo, koji može mnogo da me nauči. To ću moći da primenim u nastavku moje karijere – zaključio je Smailagić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here