Youtube/Milica Pavlovic
Milica Pavlović

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović poslednjih nedelju dana u centru je pažnje kompletnog regiona budući da je njen četvrti studijski album „Posesivna“ uspeo da izazove pravu eksploziju i u rekordnom roku postane apsolutni hit.

Čestitke za album, koji je prvi uspeo da zabeleži rezultat da apsolutno svih 12 pesama uđe u trending na sajtu Jutjube, pristižu sa svih strana, a na Seksi Senjoritu su posebno ponosni ljudi koji je poznaju iz perioda kada još uvek nije bila poznata. Naime, njen drug iz školske klupe Stefan, koji je danas član njenog benda koji je prati na nastupima, se oglasio na društvenoj mreži Instagram.

– Od zajedničkih školskih dana do zajedničke bine na nastupima, putovanja, snimanja spota… Svedok sam tvog rada, truda i ulaganja u sebe, imam mnogo slika sa nastupa i snimaka ali mi fali još jedan zajednički selfi sa koncerta u Areni. Ispuni mi tu želju i obraduj svoje fanove jednim takvim spektaklom što pre – napisao je Stefan.

Pavlovićeva svakako spada u red najvrednijih i najpopularnijih izvođača sa domaće scene, a kako je „Posesivna“ startovala u punom sjaju nema sumnje da postoji mogućnost da veoma brzo ispuni želju svom nekadašnjem školskom drugu, a danas saradniku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here