EPA/Nina Prommer
Kim Kardašijan

Mnoge je oduševio gest, a kada su pročitali šta piše nisu mogli da se ne nasmeju

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan nasmejala je sve kada je objavila šta je dobila od četvorogodišnjeg sina Sejnta Vesta na Dan majki.

Mnoge je oduševio gest, a kada su pročitali šta piše nisu mogli da se ne nasmeju. Kardašijankin četvorogodišnji sin pisao je o svojoj majci, ali na veoma neobičan način.

On je napisao da Kim ima dve godine, na šta je odreagovala i sama rijaliti zvezda. Međutim njegova sledeća konstatacija pomalo je zabrinula sve.

“Moja majka voli…”, pisalo je, a Sejnti je dodao: “Da me ostavi samog”. Njegova opaska u prvi mah delovala je simpatično, a onda su pojedini komentarisali da Karadšijanka “često ignoriše decu”.

Naime, društvenim mrežama kruže snimci kako se Kim šminka i krije u toaletu od svoje ćerke Nort Vest. Snimak je izazvao oprečne reakcije, od toga da je “mala Nort naporna”, do toga “da su simpatične”…

Podsetimo, Kim i Kanje venčali su se 2014. godine i imaju četvoro dece, ćerku Nort Vest (6), sina Sejnta (4), ćerku Čikago (2) i sina Psalma (1).

Prvo dvoje naslednika rodila je Kim, dok su Čikago i Psalma, starleta i reper dobili uz pomoć surogat majke koju su platili.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here