Tanjug/AP

Francuski teniser Benoa Per imao je šta da kaže posle ispadanja u prvom kolu Australijan opena.

Per je poražen od Gerasimova u četiri odigrana seta i očekivano je završio učešće odmah na startu, pošto je Belorus bio izraziti favorit.

Iako je Per 28. teniser sveta, a Gerasimov 78. igrač planete, Francuz je bio autsajder jer nije dovoljno spreman i jer u poslednje vreme igra katastrofalno.

Ispao je Per i onda je “opleo” po organizatorima, u svom stilu.

– Za mene je cela ova organizacija skandalozna. Mečevi su bili loše organizovani, priprema celog turnira je veoma loša, sve je skraćeno i okrnjeno. Mislim da je ceo ovaj turnir jedno veliko s*anje. Novac je glavni, sve je ovo zbog novca. Izgubiće mnogo para ako se ovaj turnir ne održi. Sve što se dešava ovde je sramno”, započeo je Per i nastavio:

– Ja se nisam prijavio za ovako nešto. Prijavio sam se za karantin gde mogu da treniram 14 dana, a ne da ne mogu da izađem iz sobe. Došao sam na svoju ruku i zbog jednog pozitivnog slučaja, sa kojim nisam ni putovao, morao sam da budem u karantinu. Za to se nisam uopšte prijavio. Posmatraju nas i tretiraju nas kao idiote. Šta god da se desilo ovde, oni bi održali turnir. Moraju. Ne razumem šta radi ATP. Niko ne može da uživa u ovome.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here