Youtube/Vogue
Žizel Bundšen

Žizel Bundšen već godinama važi za jednu od najatraktivnijih manekenki i ženu koja razoružava svojim privlačnošću…

Pre nekoliko dana je proslavila svoj 40. rođendan i otkrila kako, se pored spoljašnje lepote, trudi da nađete mir, spokoj i lepotu iznutra. Ovo je pet saveta za lepotu vrhunske brazilske lepotice.

– Ustajem u 5.30, kako bih stigla da uradim sve obaveze koje me čekaju u toku dana, to mi oduzima malo sna, ali nije ništa strašno. Šminkanje mi ne predstavlja nikakav poblem, jer uvek gledam da budem što prirodnija.

Imajte vremena za meditaciju

Važan aspekt njene rutine koja se tiče zdravlja je meditacija, koju praktikuje još od 20-ih godina.

– To je drugačija svest i novi nivo mira. Jednom kada naučite kako to da radite, uvek možete da mu pristupite. Sve što vam treba je 20 minuta. Čak i sa rasporedom kakav je moj, mogu da nađem 20 minuta – rekla je manekenka.

View this post on Instagram

Quero agradecer a cada um de vocês por todas as ligações, mensagens e doações de árvores no meu aniversário. Foi muito especial para mim, estou emocionada até agora. Não tenho palavras para expressar como me sinto abençoada por ter tanto amor e apoio de tantas pessoas. A natureza também agradece!!! Se todos dermos uma pequena ajuda à mãe Terra, ela poderá se regenerar, florescer novamente e continuar nos presenteando com tudo o que precisamos para viver. 💚🌳🌲 I want to thank each and every one of you for all the sweet calls, messages, and tree donations for my birthday! It was really special and emotional. I am so touched! I have no words to express how blessed I feel to have so much love in my life, and support from so many people. Nature also thanks you all!!! If we all give Mother Earth a little help, she will be able to regenerate, flourish again and continue giving us everything we need to thrive. #vivaavida #vivaavidagb40

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on


Zaboravite četku za kosu

Manekenka je odavno izjavila da ne koristi četku, a tajna njene savršene kose je u načinu na koji se ophodi prema njoj.

– Nakon što nanesem balzam, prstima prođem kroz kosu, očešljam je i pustim prirodno da se osuši. Posle toga ne koristim četku, niti češalj, a rezultati moje kose su već godinama vidljivi.

Lepota počinje iznutra

Ona tvrdi da lepota dolazi iznutra i da nijedan preparat ili šminka, koju kupite ne mogu da je nadoknade ukoliko nemate lepu dušu. Za to je, prema njenom mišljenju, potreban svakodnevni rad na sebi, kroz meditaciju i vežbe.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime