Pexels

Svaki horoskopski znak je autentičan i ima specifične osobine, a one negativne najčešće isplivaju u ljubavnim odnosima. Astrolozi ističu da među horoskopskim znacima možemo izdvojiti najoptimističnije, kreativne, znake sa sjajnim humorom, pesimistične i mnoge druge.

Evo koji horoskopski znaci su najljubomorniji, izdvajaju se 3 znaka.

Lav

Lavovi su neverovatno ponosni: ako posumnjaju u svog partnera, neće se pomiriti sa takvim stanjem stvari. Lavovima je važno da osete i znaju da su za svog partnera jedini. Iako imaju visoko samopouzdanje, mogu posumnjati i neosnovano optužiti partnera. Skloni su takmičenju u prijateljstvu, ali i na poslu.

Škorpija

Drugo mesto na astro rang listi najljubomornijih znakova Zodijaka zauzimaju Škorpije. Čak i najbezazleniji kompliment drugoj ženi može se smatrati izdajom. Škorpija je monogamna osoba i zahteva potpuno istu predanost od partnera. Kategorično joj se ne sviđa ako odabrani odluči da provede vreme bez nje.

Često bira uspešnog i harizmatičnog muškarca, ali može biti ljubomorna na njegova dostignuća, poslovna putovanja i retko prisustvo u blizini. S druge strane, vatrena priroda Škorpije privlači suprotni pol, jer je veoma bistra, strastvena i emotivna, piše Sensa.

Ribe

Čini se da nemaju tako vatren temperament kao Lavovi i Škorpije, pa odakle dolazi ljubomora? U stvari, Ribe su veoma emotivne i osetljive, kao i nepredvidive, pa ljubomora može nastati iz mnogih – a ponekad i neočekivanih – razloga. Raspoloženje Riba se brzo menja, skloni su da preuveličavaju i budu sumnjičavi.

Situaciju pogoršava činjenica da Ribe nisu posebno sigurne u sebe, pa se svako odstupanje partnera od uobičajenog ponašanja može tumačiti kao neverstvo. Ali pažnja, nežnost i prave reči lako će joj vratiti dobro raspoloženje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here