pixabay.com

U svakoj vezi postoji trenutak kada morate da zastanete, dobro razmislite i procenite da li taj odnos ima budućnost ili ne.

Čak i ako niste previše tradicionalni, u većini slučajeva je normalno da sa dečkom pokrenete priču o braku. Vreme prolazi, a od svadbe nema ni naznaka i vi polako počinjete da gubite strpljenje.

Kao mala pomoć može da posluži nekoliko jasnih znakova da ON uopšte ne namerava da se venča sa vama.

Ne voli da “etiketira” vaš odnos

Uzdržavanje od bližeg određivanja veze je sasvim normalno na početku, međutim, ako ste već godinama zajedno, to je pokazatelj problema.

To je i indikator da vas neće uskoro zaprositi. Muškarac koji je zaista posvećen vašem odnosu i ideji braka, neće imati bilo kakvih problema sa “etiketirajem” vašeg odnosa.

Izbegava da priča o budućnosti

Ako on stalno pokušava da skrene razgovor na druge teme kada želite da razgovarate o budućnosti, ili izbegava temu braka, to ukazuje da ga brak ne zanima. Takođe, ovo je i prilično direktan način da vam on poruči da ne želi da bude vaš muž.

Niste upoznali njegovu porodicu i prijatelje

Ovo je jedan od klasičnih testova za svaku vezu. Ukoliko ste duže vreme zajedno a niste upoznali njegovu porodicu ili prijatelje, tu opasno nešto nije u redu.

Zaprosio vas je ali venčanja nema

Većina ljudi smatra da kada je već “odrađen” najteži deo, odnosno prosidba, da je svadba samo stvar vremena, ali nije tako.

Dečko vas je zaprosio, ali vreme prolazi i on stalno odlaže priču o datumu svadbe. To verovatno znači da vas je zaprosio jer je tada mislio da želi da se venča sa vama, ali da sada nije više 100 odsto siguran u to. Što više vremena prolazi, sve je izvesnije da svadbe neće ni biti.

U pojedinim slučajevima, muškarac će vam već u početnoj fazi veze saopštiti da ne želi da se ženi. Ako se on kasnije predomisli, to je u redu. Međutim, ako on ostane pri svom početnom stavu, a vi želite da se udate, vreme je da ponovo dobro razmislite o vašoj vezi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here