Pexels

Mnoge žene bi svojim partnerima rado rekle šta pogrešno rade u krevetu, ali to ne čine jer ne žele da ih povrede, a ponekad ih je i samo sramota.

Svi su različiti, pa tako i svima odgovaraju različite stvari u seksu. Zato je normalno da komunikacija o seksu postoji i morate da budete spremni da razgovarate o tome šta vi ili on volite. Ponekad i najiskusniji muškarci rade neke greške koje izluđuju većinu žena, a evo koje su najčešće:

Ne slušaju šta im se govori

Većina žena često se žali da ih njihov partner ne sluša, a to se nekad održava i u spavaćoj sobi. Možda je problem u muškom egu koji im govori da oni to već znaju ili da to znaju bolje nego ona. U svakom slučaju, to se nikako ne odražava dobro na intimne odnose.

Ne paze na higijenu

Iako nikada nije bilo dostupno toliko muških proizvoda za higijenu, neki muškarci i dalje nisu baš sjajni po tom pitanju. Tim muškarcima to baš i nije najbitnija stvar na svetu i nisu svesni da većina žena želi da im je muškarac stalno čist i mirisan. Problem zna da bude i prevelika količina dlaka na preponama, leđima i prsima.

Ne trudi se oko predigre

Predigra je nešto na šta mnogi muškarci još uvek zaboravljaju ili je ignorišu, a velika većina njih zaista ne zna koliko je dobra predigra važna za ženu. Iako ne svima, većini žena potrebno je neko vreme i trud da se ‘zagreju’, a to povećava i šanse za postizanje orgazma.

Ne stimulira ono što treba

Mnogi muškarci pogrešno misle da će stimuliranjem vagine postići isti osećaj koji oni dobiju stimuliranjem penisa. Naime, osećaj u penisu temelji se na dodiru, dok u vagini osećaj nastaje rastezanjem i pritiskom. Za žene, klitoris je taj koji je paralelan sa osećajem penisa, osim što je njena anatomija delikatnija i osetljivija. Klitoris, a ne vagina, centar je ženinog seksualnog svemira, piše Psychology Today.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here