Pixabay.com

Svaki horoskopski znak ima neku svoju naročito privlačnu erotsku notu.

Kad se sve sabere i oduzme, ispada da je seksepil nešto što nije vezano za izgled, nego nešto na prvi pogled netipično – a opet uzbuđuje muškarce.

Ovan: strast

Samostalni i impulsivni – što obično dolazi u kompletu sa tvrdoglavošću. Zbog toga nas osobe rođene u znaku Ovna brzo uvuku u svoj svet, pa nas vrte oko malog prsta svojim neodoljivim šarmom i duhom.

Bik: uspeh

Bikovi su rođene vođe i zadovoljavaju se samo najboljim. A pošto je uspeh sam po sebi seksi, ovaj horoskopski znak je zbog svoje uspešnosti i ambicioznosti jako visoko na listi seksepila.Bikovi su majstori da se brinu se o nekom, znaju što je dobar ukus i cene luksuz, a partnera razmaze od glave do pete, piše Miss7.

Blizanci: mudrost

Blizance svi vole da slušaju jer su sjajni govornici i pripovedači. Što je veće njihovo iskustvo, toliko više fasciniraju sve oko sebe. Nažalost, ovaj zvezdani znak naginje i muljanju, pa često izvrće činjenice. Njihova hirovitost u isto je vreme privlačna i opasna.

Rak: nepredvidlivost

Rakovi su totalno nepredvidivi. Kolebaju se između slobode i privrženosti, hladnoće i emotivnosti, srdačnosti i distance. Upravo ta nepredvidlivost čini ih toliko privlačnim drugima.

Lav: šarm

Lavovi su pravi šarmeri i osvajaju naša srca munjevitom brzinom. Njihova energija, zajedno s toplinom, čini ih simpatičnim – ali i egoistima željnim pažnje – jer konstantno traže priznanje, ljubav i pohvalu.

Devica: inteligencija

Ko želi intelektualne rasprave, treba da izlazi s Devicom. Osobe rođene u tom znaku su orijentisane na rešenje problema i pedantne su. Te kognitivne prednosti često, nažalost, prelaze u nerealnost. Zbog toga su kod njih emocije i realan život često u sukobu. Ali, sve će dati za ljubav i spadaju među najvernije horoskopske znake.

Vaga: senzibilnost

Osobe rođene u znaku Vage nisu samo dubokoumne, nego su i pune razumevanja, a i senzibilne. Doduše, nekom će se otvoriti tek posle određenog vremena, ali kad neko dobije njeno poverenje, čuvaće te osobe. Vage rado predaju kontrolu drugima i dobro se osećaju sa dominantnim osobama. Kad je reč o problemima ili osećajima, prvi priskoče u pomoć.

Škorpija: mračna mističnost

Škorpije imaju tamnu, skrivenu, drsku stranu – a to ih čini fascinantnim osobama. S njima se može doživeti puno uspona i padova. Te osobe su ekstremi i majstori zavođenja.

Strelac: dobrota

Strelci preplavljuju druge ljubavlju i naklonošću. Srce im je na jeziku i vole da se otvaraju drugima. Iskrenost i vernost najvažnije su za rođene u ovom znaku – ako to neko iskoristi na loš način, mora računati na posledice, jer rođeni u znaku Strelca nisu skloni opraštanju.

Jarac: smirenost

Srpljivi su i ostaju verni svojim principima. Nažalost, skloni su zatvorenosti, pa rado druge drže na ledu pre nego što im poveruju.

Vodolija: jedinstvenost

Neverovatno su šarmantni, a nisu toga ni svesni. Često je razlog tome nedostatak samopouzdanja.

Ribe: fleksibilnost

Osobe rođene u znaku Ribe sjajne su u krevetu, a odlikuje ih još i spontanost. Čvrsto veruju svojim osećanjima pa ponekad deluju malo naivno. Međutim, ne sme se brkati njihova naivnost sa bezazlenošću – jer Ribe su i te kako drske i neće nikom ostati dužne.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here