Printscreen
Ružica Veljković

Ružica Veljković bila je navodno privedena u Parizu jer je s drugaricama ostala u Diznilendovom parku nakon što se završilo radno vreme, što je krivično delo.

Bivša učesnica rijalitija “Parovi” Ružica Veljković koja se trenutno povukla iz medija nekada je važila za veoma divlju i razuzdanu devojku koja je obožavala adrenalin i avanture.

– Nikada se nije hvalila putovanjima ni avanturama koje je doživela, ali njena prijateljica je odlučila da otkrije neka interesantna dešavanja iz njihovih zajedničkih putešestvija. Ružica i ja se poznajemo desetak godina, upoznale smo se kao tinejdžerke i svašta smo prolazile zajedno. Ona je bila divlja i nesputana, baš kao što je i danas. Njena energija je nepobediva u svakom smisli. Tamo gde ona uđe, tu više ne postoji niko drugi. Uspevala je da zaseni sve oko sebe. Zbog toga je devojke nikada nisu volele. Momci su gledali samo u Ružicu, a ne u njih. Nije znala da se nosi s tim, nije znala da ćuti. Nikome nije ostajala dužna i svakome je odgovarala kada ju je popreko pogledao ili imao loš komentar za nju. Zato je često upadala u probleme, a bilo je momenata i da se tukla sa devojkama. Letelo je perje kada Ruki dohvati da čupa. Bilo je i slupanih noseva, odvaljenih noktiju i slično. Ipak, nikada neću zaboraviti naše putovanje u Pariz, u Diznilend, pre nekoliko godina – počinje prijateljica bivše učesnice “Parova”.

– Ružica je te godine odnela pobedu u „Parovima“ i uzela je lepe pare. Imala je želju da poseti Diznilend, to je neka želja iz detinjstva, nešto o čemu je sanjala. Ubeđivala je mnoge drugarice, ali nijedna nije mogla da ide. Pozvala je mene i ja sam odmah pristala jer sam imala želju da vidim sve to. Ona je platila sve, nisam mislila ni o čemu. Upustile smo se u avanturu i sve je izgledalo savršeno. Stigle smo u Pariz, hotel nam je bio baš blizu Diznilenda. Taj park se prostire na 200 hektara zemljišta, znate li vi šta je to, to je otprilike petina Pariza. Mi smo se tamo izgubile. Ružica je bila nezaustavljiva. Letela je na sve što je okom videla. Slikala se i snimala. Ma kao deca smo bile. Stigle smo tamo ujutru i nismo ni osetile kako vreme brzo leti i da je već veče i vreme da se polako napušta Diznilend. Bilo je blizu 23 časa i svuda se čulo obaveštenje da se polako krećemo ka izlazu. Ružica je imala drugi plan – nastavlja prijateljica kontroverzne starlete i manekenke, a onda nam priča i u kakvu su nevolju njih dve zapale zbog njene nepromišljenosti.

– Bile smo u mini-teatru, kao pozorištance s prelepom scenom gde su bili svi Diznijevi junaci. Ružica me je povukla za ruku i zavukle smo se iza scene, Tamo gde su zavese, gde nas golo oko ne vidi ili smo mislile da nas ne vidi. Htela je da zanoćimo u Diznilendu i da ujutru opet krenemo u razgledanje. Međutim, obezbeđenje s psima nas je našlo negde oko jedan posle ponoći. Nastao je haos. Uperili su svetla u nas. Gledali su nas kao prestupnike, što i jesmo bile tog momenta. Naravno, privedene smo, odvezla nas je policija. Znali su da nismo imale nameru da uradimo ništa loše, ali svakako smo prekršile zakon. Bio je užasan osećaj da smo uhapšene. Policija je bila strašno ljubazna, kao da smo negde u hotelu s pet zvezdica. Vraćene smo u hotel posle nekog vremena. Međutim, zbog svega smo propustile i let i nastao je opšti metež i haos oko povratka kući. Nismo se nervirale, imale smo prelepo vreme i pravu avanturu za pamćenje. Nemamo slike jer su nam iz obezbeđenja, nažalost, sve obrisali – rekla je Ružicina prijateljica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here