Pixabay

Ova tri znaka krasi intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost.

Škorpiju retko ko može da prevari, a ko pokuša da manipuliše njima loše će da se provede

Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznali pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umetnosti. Vrlo su inteligentni pa odatle i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvek su okruženi ljudima s kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojim će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvek teže da u svemu osete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Nemojte sa njima da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namere.

Strelac

Strelci uvek imaju potrebu da znaju više i deluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procene situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Oni već na “prvu loptu” zadobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom celog života.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime