pixabay.com

Zvezde kažu da za tri horoskopska znaka ne postoji niko važniji od njih samih. Njihove želje i potrebe su uvek na prvom mestu, sami sebi su dovoljni i apsolutno ne smatraju da je to ikakav problem.

Jarac

S ljudima rođenim u ovom znaku ćete teško znati na čemu ste. Oni vole da imaju sve pod kontrolom i prilično su hladni. Kada nisu dobro raspoloženi, bolje je da ne budete suviše u njihovoj blizini. Skloni su naglim promenama raspoloženja. Međutim, oni to ne smatraju nekom manom, oni su takvi kakvi jesu i očekuju od drugih da ih prihvate, pišu na sajtu Your Tango.

Lav

Lavovi će vam otvoreno reći zašto smatraju da su bolji od vas i, ako pokušate da im protivrečite, poprilično će vas izvređati. Zloća koja se javi u Lavu zapravo proizlazi iz njegove egocentričnosti. Oni vole da se svet vrti oko njih, a ako nije tako, postaju neugodni. Oni su zapravo sami sebi najveći obožavaoci.

Devica

Iako su s jedne strane vrlo nesigurne i pune kompleksa, Device su vrlo umišljene osobe. Izrazito vole da hvale sebe pred drugima, ne raduju se tuđem uspehu i uvek misle da su u pravu. Zbog toga vrlo lako gube prijatelje jer svima vremenom postanu naporne. Osim toga, Device vole da drže sve pod kontrolom jer je to jedini način da uvedu red u svoj život. Međutim, problem nastaje kad to pokušaju sa svima oko sebe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here