pixabay.com

Ovi znakovi su pravi brbljivci, jer ne znaju kada treba da zaćute.

Blizanci

Blizanci su uvek puni ideja, a najviše vole da podele svoja mišljenja i shvatanja. Radoznali su po prirodi, pa im nikad nije dosadno, a sa njima je lako razgovarati. Oni čitav život uče i pronalaze nove izvore informacija, pa im nikad ne nedostaje tema za razgovor. Uvek su tu da vas podsete koliko je važno usvajati nova znanja i lako se prilagođavaju drugačijim perspektivama.

Vaga

Vagama je komunikacija sa drugim ljudima vrlo važna. Vole intelektualne rasprave, naročito ako su i dublje povezani sa svojim sagovornikom. Razgovor im pomaže da stvore značajne veze sa drugim ljudima. Budući da su veoma romantični, daju svojim prijateljima savete o vezama i sa njima će rado deliti detalje iz svoje veze.

Vodolija

Vodolije su slobodnog uma, a naročito vole da se povezuju sa ljudima koji dele njihova uverenja. Rado će deliti mišljenja sa onima koji cene njihovu individualnost i dopuštaju im da dugo pričaju. Veliki su humanitarci, pa će bez problema govoriti u ime onih koji ne mogu da brane svoju poziciju i vole da se osećaju delom nečega što je veće od njih samih. Kad oni govore ljudi ih slušaju, jer će uvek ponuditi originalne ideje koje drugima nisu pale na pamet.

1 COMMENT

  1. Vodolija-tacno je da sam individualista,ali da sam pricljiv totalna greska,ja sam jedna neprirodno zatvorena i cutljiva osoba i zbog toga sam mnogo puta bio kritikovan,npr.nikad u zivotu ni jejdan jedini minut nisam imao djevojku,ni kad sam imao 18 god.ni sa 20 god.ni sa 22god.ni sa 24 god.ama nikad,ima i takvih vodolija.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here