Printscreen Grand TV
Goca Bozinovska

Život Goce Božinovske pored muzičke karijere, obeležio je i buran brak sa Zoranom Šijanom, koji je ubijen 27. novembra 1999. godine.

Pevačica je 1989. godine upoznala Šijana na jednoj plaži u Herceg Novom, a ljubav između njih rodila se odmah na prvi pogled. Nakon razvoda od njega, Goca nije prestala da ga voli.

Iz braka sa Zoranom, Goca je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu. Mirko je sada objavio fotografiju svojih roditelja iz mladosti.

Naime, on je podelio sliku koju javnost do sada nije imala prilike da vidi, a na kojoj su Goca i Šijan na plaži zagrljeni.

Goca je na sebi imala minijaturni kupaći kostim bez bretela, koji je istako njenu vitku liniju, dok je oko vrata nosila zlatni lanac, dok ju je tadašnji suprug rukama zagrlio.

– Nikada nisam saznala da je bio žestok momak. Bio je sportista, bokser, nije odavao utisak da je žestok momak. Niti on, niti njegovo društvo nisu se ponašali tako. U kuću su nam dolazili Čume, Pleća, Vujke, Limun. Nisam se plašila, to su bile male bebe, fini momci. Dolazi su nam na rođendane. Nikada nisam čula reči surčinski klan – ispričala je Božinovska u “Sceniranju”.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime