Ozil ponuđen Juventusu

0
Tanjug/AP

Mesut Ozil mogao bi u narednih šest meseci da igra za Juventus. Nekadašnji nemački reprezentativac otišao bi u „Staru damu“ na pozajmicu iz Arsenala.

Tim iz Londona želi da se oslobodi Ozil, koji ima ogromnu platu od 350 hiljada funti nedeljno. Zbog toga su spremni da učestvuju i u plaćanju dela troškva. Ozil je u nemilosti trenera Artete. Nije igrao još od marta i ne nalazi se među 25 igrača, koji su prijavljeni za Premijer ligu i Ligu Evrope. Arsenal je trenutno 15. na tabeli Premijer lige sa samo  jednom pobedom u poslednjih osam mečeva.

Prelaskom u Juventus Ozil bi ponovo zaigrao sa Kristijanom Ronaldom. Bili su tandem u Realu, a poznato je da je Portugalac bio veoma nezadovoljan zbog toga što su Madriđani 2013. godine pustili Ozila u Arsenal.

– Nikada nisam video osobu kao što je Kristijano. Uživao sam na terenu sa njim. Odlično smo se razumeli. Stvorite mu dve šanse i on će dati dva gola. Zbog toga je jedan od najboljih fudbalera svih vremena – govorio je Ozil o kvalitetima portugalskog asa.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here