Na tribinama San Sira u meču u kojem je Milan savladao Juventus sa 4:2, u centru pažnje je bila i jedna od najseksi voditeljki sveta, Dileta Leota, koja je izazvala posebnu pažnju fotoreportera.

Tokom i posle meča, navijači su uočili i zanimljivu vezu Ibrahimovića i Dilete Leote. Naime, na njenom Instagram nalogu, na poslednjoj slici koju je objavila, viđen je njegov komentar.

– Šta radiš na krovu Dileta? Ne zabušavaj – napisao je on u komentaru ispod fotografije gde se ona sunča na terasi.

Ubrzo je stigao i njen odgovor:

– Samo me gledaj, Zlatane – poručila je voditeljka.

Ona je na kraju na svoj stori objavila i zajednički snimak Ibrahimovića i i nje, gde joj Ibrahimović prolazi iza leđa, dok ona pije kafu, uz komentar:

– Kafa na brzaka, a onda se vraćam na obećani trening – poručila je voditeljka i najavila novu zanimljivu aktivnost kada su u pitanju ona i zvezda Milana.

Ispostavilo se da je reč o o tome da su fudbaler i voditeljka postali ambasadori brenda “Buddy Fit”, koji predstavlja novu aplikaciju u svetu fitnesa.

Na snimku koji je objavila atraktivna voditeljka, prikazano je kako vežba, dok podršku dobija od Zlatana Ibrahimovića bukvalno u svakom momentu. Od jutra do mraka, u kuhinji ili u krevetu, Zlatan u stopu prati Diletu, koja oznojena nastoji da ostane u formi pored mišićavog Šveđanina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here