Twitter
Dritan Abazović i Bedžet Pacoli

Bivši zamenik premijera Kosova Bedžet Pacoli kazao je da mu se dopada vizija koju premijer Dritan Abazović ima za Crnu Goru i region.

Pacoli je na Fejsbuku napisao da mu se dopao intervju koji je Abazović dao za Kljan Kosova.

“Zaista mi se dopao intervju Dritana Abazovića, njegova proaktivna vizija za Crnu Goru i region. Želim mu srećan rad”, napisao je predsednik Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli.

U svom prvom intervjuu za albanski medij, Abazović je govorio o mnogim regionalnim pitanjima. Rekao je da će razgovarati sa premijerom Aljbinom Kurtijem o izgradnji tunela koji će povezati Rožaje i Peć.

Abazović je takođe rekao da bi sa zadovoljstvom došao na Kosovo kao premijer Crne Gore, a naznačio je da će njegova prva poseta kao premijera biti Briselu sledeće nedelje.

2 COMMENTS

  1. Naravno šta drugo očekivati
    Srbi u CG valda razumiju da iver ne pada daleko od klade
    Bože☦️Pravde

  2. Sta znaci Crnogorska izdaja.Srbi su pobedili na izborima a na vlast po zelji zapada stigli su pravi antisrbi Milovi naslednici.tesko srpskom narodu u C.G kada ih vodi alabanac i milogorac.ta drzava nema perspektivu.Srbi treba da se sloze jos vise i da na sledcim izborima potpuno eliminisu kako Albance tako i Milogorce, Milove naslednike.Treba ponovo pokrenuti one velicanstvene litije.Srbima treba da je jasno da su od strane zapada pokazani kao remetilacki faktor.Zna se da se pod punom kontrolom nalazi onaj lazni patrijarh u Carigradu koji cepa pravoslavlje.Nad njim ima kontrolu NATO i Amerika.On uspesno odrdjuje njihove planove.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here