EPA/Valdrin Yhemaj
Bedžet Pacoli

U danu kada se u Srbiji obeležava 20 godina NATO agresije na našu zemlju, kosovski šef diplomatije Bedžet Pacoli, likuje i slavi početak napada, postavljanjem neprimerenih komentara na društvenim mrežama.

Naime, on je uz objavu fotografije zgrade u plamenu posle NATO bombardovanja jednog od ciljeva napisao da je na današnji dan počela agresija na nekadašnju državu Jugoslaviju.

Sot 20 vjet më parë, NATO fillon sulmin ajror kundër forcave serbe në ish-Jugosllavi. Një nga ditët më të lumtura të jetës sime. Mirënjohës përjetë!

Gepostet von Behgjet Pacolli am Sonntag, 24. März 2019

– Na današnji dan NATO je započeo udare protiv srpskih snaga u nekadašnjoj Jugoslaviji. Jedan od najsrećnijih dana u mom životu. Zahvalni zauvek – napisao je on.

Predstavnici vlasti privremenih prištinskih institucija ne kriju “zahvalnost” NATO alijansi zbog napada na tadašnju SRJ, jer smatraju da je tog dana počelo “oslobođenje Kosova”.

Dy dekada më parë filloi historia e re e Kosovës, kur bota e lirë përmes fushatës ajrore të NATO-s, ndërpreu tragjedinë…

Gepostet von Ramush Haradinaj am Samstag, 23. März 2019

Tako je kosovski premijer Ramuš Haradinaj rekao je da je vazdušna akcija Alijanse “okončala tragediju naroda na Kosovu”, prenosi RTK2, dok je predsednik Kosova Hašim Tači rekao je da je “24. mart 1999. godine bio polazna tačka za zaustavljanje genocida i vraćanje nade za slobodu i nezavisnost”.

Izvor:
Vestionline, telegraf.rs

2 COMMENTS

  1. Veliki štrumf potpuno nesposoban da reaguje pred najvišim svetskim institucijama = strani plaćenik.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here