Paketići za đake

0

Program je uspešno vodila najmlađa učenica, Tijana Veličković. Prvi put se za mikrofonom našla i Helena Stević, učenica drugog razreda, a učestvovali su i Saška i Sandra Mitić, Katarina Bojčić, Stefan Dimitrijević, Luka i Nikola Stanišić, Nikola Trajković i Kristina Veličković.

Nakon dečjeg programa predsednik školskog odbora Aleksandar Stanišić podelio je deci paketiće, a roditelji su se dogovorili o detaljima ovogodišnje Svetosavske proslave.

Istog dana. u popodnevnim časovima, u sali u centru Sijera održano je zabavno veče za učenike dopunskih škola i za članove folklora Mladost. Program su vodile učenice Slađana i Dijana Dabić. Deca su uživala u pesmi i igri, a tehničku pomoć u realizaciji programa pružili su bivši učenici škole u Sijeru Dragan Glišić i Katarina Ješić.

Za svu decu iz škole i iz folklornog društva Mladost predstavnici odbora dopunske škole "Jovan Jovanović Zmaj " iz Sijera obezedili su paketiće, a mame su donele slatko i slano posluženje za sve. Pored đačkih roditelja, dečjoj proslavi prisustvovao je i predsednik folklora Ljupče Janković.

U svim školama u Valisu učenici se užurbano pripremaju za predstojeću proslavu Svetog Save.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here