Pakovali ceo vikend

0

Vredne ruke: Sve je sortirano i spremno za tranSPORT
 

Dobrom organizacijom zastoj je brzo otklonjen, ali će ipak one donacije koje se spremaju po raznim firmama, a ima ih dosta koje su se odazvale pozivu da pomognu u poplavi nastradalima, morati da sačekaju sledeću priliku. Akcija će trajati.

 

– Dirljivo je kako se narod u velikom broju odazvao našem pozivu da sakupimo što više robe svake vrste, jer mnogi su ostali bez igde ičega. Sve im treba. Zato sve sakupljamo – kaže nam predsednik centra Zoran Borenović.

 

Sve što se donese, prvo se dobro pregleda
 

– Sva doneta roba je pregledana i sortirana. Najviše je garderobe, ali i posteljine, obuće, igračaka, sredstava za ličnu higijenu i čišćenje, konzervirane hrane, a SPORTski klub Verder šalje SPORTsku opremu najrazličitije vrste – kažu supružnici Sandra i Nebojša Dragonić, koji rame uz rame sa ostalim vrednim članovima centra prikupljaju svu pomoć, informišu putem društvenih mreža i ništa im, kao ni ostalima, nije teško.

Svi imaju samo jednu brigu, kako što brže i što bolje pomoći unesrećenima.
 

Sakupljana i novčana sredstva

Sakupljana su i novčana sredstva. I tu je odziv odličan. Sada se treba upravo koncentrisati na novčanu pomoć, hranu sa dužim rokom trajanja i sredstva za održavanje higijene, kako lične tako i prostora, poručuju svi koji su učestvovali u pakovanju.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here