Palma besplatno venčava, a Era peva!

0

Era Ojdanić peva besplatno

Marković je sinoć, na otvaranju domova kulture u ovim selima kod Jagodine, koji su izgrađeni sredstvima lokalne samouprave, istakao da grad na ovaj "način želi da stimuliše mlade da se žene i udaju, da imaju potomke".

 

Uz napomenu da je reč o 36. i 37. domu kulture u selima Jagodine koji su izgrađeni sredstvima grada u poslednjih pet godina, Marković je istakao da je grad domove opremio i sa 250 kompleta za jelo, stolovima i klupama za organizovanje svadbi i drugih seoskih svečanosti, rashladnim urađeima, kuhinjama.

 

 

"Sada imate gde da obavljate svadbe, a grad će zaposliti jednog od bračnih parova ako nijedno nije zaposleno. Svako novorođeno dete grad nagrađuje sa 200 evra, i nemate razloga da se ne ženite i ne udajete", poručio je Marković mladima ovih sela. U sastavu domova su i svečane bine, garderobe za učesnike u priredbama, sobe za mladence, prostorije za Klubove penzionera, dodao je on.

 

Marković je obećao i letovanje na moru za svu decu ovih sela od prvog do četvrtog razreda o trošku gradske skupštine. Svečanom otvaranju prisustovali su i čelnici svih političkih starnaka koje participiraju u gradskoj skupštini, a Marković je istakao da je "Jagodina primer kako treba da sarađuju političke stranke".

 

"Mi se ne svađamo kao u drugim opštinama i u državnom parlamentu, o svemu se dogovaramo, sve odluke usaglašavamo i donosimo zajedno za dobrobit grada i građana", rekao je Marković.

 

Na otvaranju su nastupili poznati srpski pevači Lepa Lukić, Olja Karleuša i Era Ojdanić, a sve prisutne, a bilo ih je nekoliko stotina, grad je častio jelom i pićem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here