MN Press
Dragan Marković Palma

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma pozvao je danas Amerikance srpskog porekla da se uključe u kampanju “Srbi za Trampa” i da ne predstojećim predsednikim izborima u SAD glasaju za Donalda Trampa.

– Jedinstvena Srbija podržava kampanju koja je počela u Sjedinjenim Američkim Državama pod nazivom ”Srbi za Trampa”, čiji je cilj da mobiliše oko milion državljana SAD srpskog porekla da pomognu da aktuelni američki predsednik dobije i drugi mandat u Beloj kući -izjavio je Marković.

– Pozivam sve Srbe u SAD da daju podršku Donaldu Trampu u predsedničkoj kampanji i time pomognu i svojoj matičnoj državi Srbiji u borbi za istinu i pravdu, posebno kada je u pitanju Kosovo i Metohija – naveo je Markovć u izjavi za javnost.

On je podsetio na “zla koja je Srbiji nanela administracija na čelu sa bračnim parom Klinton” i ocenio da bi takvu politiku sigurno nastavio i Trampov protivkandidat, demokrata Džo Bajden, koji je zagovara suverenitet i teritorijalni integritet nezavisnog Kosova i koji još od 1990. godine sarađuje s teroristom Ramušom Haradinajem i albanskom emigracijom u Americi”.

– Kosovski Albanci upravo zato opstruiraju dijalog sa Beogradom i samo čekaju promenu na čelu Sjedinjenih Američkih Država. Ja sam bio jedini političar iz Evrope na inauguraciji Donalda Trampa u Vašingtonu i tada je za mene bilo veoma bitno da je Tramp rekao da će se baviti svojom državom, a ne ratovima po svetu, što je i ispunio – rekao je Marković.

– Pomažući Trampu, pomažete svojoj Srbiji – poručio je na kraju Marković američkim Srbima.

1 COMMENT

  1. Најзад смо се сетили! Срби живе у Амрици и могу нам бити од помоћи?!
    До недавно је “Служба” зверски убијала родољубиве Србе по Америци а кад су најзад могли да посете родну груду, председници српских организација су умирали од срца, зубари су им минирали зубе или су добили рак по повратку у Америку.
    Помози Боже од лудака, ако може.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here