youtube.com/RTS Sajt - Zvanični kanal
Metju Palmer

Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Metju Palmer trebalo bi da poseti Prištinu 31. oktobra, prenosi prištinski Ljajmi.

Kako se navodi, SAD će pozvati vlasti u Prištini da se obavežu da će nastaviti dijalog sa Beogradom najkasnije do marta 2020. godine, pre izbora u Srbiji.

List prenosi da će se Palmer sastati sa liderima kosovskih stranaka, kao i predstavnicima institucija, a očekuje se da tema razgovora budu poslednja politička dešavanja i spremnost vlasti u Prištini da nastave dijalog sa Beogradom.

4 COMMENTS

  1. Koliko je svetska javnost obavestena Palmer je sklonjen sa mesta na kome bi voleo da ga ima Vucic. Covek mora da odradi na bilo koji , makar i neoficijelni nacin honorar koji dobija . Ko razume neka namigne.

  2. I TURCI IMAJU PROBLEME SA KURDIMA U VEZI TERITORIJALONOG INTEGRITETA ALI AMERI NE SMEJU DA SE MESAJU A I TURCI NISU GLUPI DIJALOGA SA SCIPERIMA NIKADA NIJE BILO I NECE GA BITI A SCIPERIJE NA GRBACI IMAJU U……RANE AMERE A I U……..RANE NEGLEZE A I NEMCE JER ONI SU SAUCESNICI KRIMINALCIMA I BANDITIMA SCIPERIJE KAD TAD CE POKUSATI DA OKUPATORA OTERA SA SRPSKE ZEMLJE KOSOVA 20 GODINA SU IM NA GRBACI SAMO NEKA POKUSAJU KAO STO SE SUPROSTAVILI SRPSKIM VLASTIMA I TO JOS 80 -TIH GODINA I SRPSKE VLASTI SU BILI GLUPI I DALI IM DRZAVLJANSTVA A IZA LEDJA SRBA UVEK CINILI ZLO I DAN DANAS ALI AKO POKUSAJU SA AMERIMA DA SESUPROTSTAVE SCIPERIJE BICE RAZBACENI KO KEROVI PO PRISTINI I TO CE SE DESITI KAD TAD JER SU IM AMERI NA GRBACI I ONI IH SAMO KORISTE RADI SVOJIH INTERESA A TAJ HAKARI MUTI KURTI BANDITA I KRIMINALAC NIKADA NE MISLI ZA SRBE DOBRO JEDINO ZLO A ZA ROME KAZU SCIPERIJE DA SU BILI SAUCESNICI SRBA I SRBIJE

  3. Ovaj Amerikanac zuri Russija se rasirila
    po cijeloj bratskoj Srbiji sa naj modernijem
    naoruzanje. Sada je u strahu pritisnuo
    Siptarski vladu da sto prije sednu i razgovaraju
    sa Srbijom. Kosmet je Srpska svijetinja, i nema sta dase pregovara, Kosmet nema
    cijene zapad moze samo da sanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here