Pančev: Regionalna liga može bez Hrvata i Slovenaca

0

Međutim, Pančev tvrdi da bi osnivanjem regionalne lige publika najviše „profitirala“, kao i da bi takva liga mogla da se igra bez Hrvata i Slovenaca.

"Ukoliko se udružimo, sve može. Hajde da kažemo zbogom mržnji, da gledamo napred. Model iz košarke bogao bi da se preslika, ali da se uključi i Makedonija", rekao je Pančev za "Sport".

 

On je istakao da bi poseta bila daleko veća ukoliko bi se takva liga organizovala, a da problem ne bi predstavljalo ni ako klubovi iz Hrvatske i Slovenije ne bi želeli u isto kolo sa nekadašnjim društvom.

 

"Tvrdim da bi tribine delovale daleko lepše, na utakmice bi dolazilo najmanje 10.000 gledalaca. U slučaju da, na primer, neće Hrvati i Slovenci, u blizini su Bugari i Mađari. Što pre krenemo udruženi to bolje za sve", poručuje Pančev.

 

"Inter mi je uništio karijeru"

 

"Tražili su me Mančester Junajted, Real i Barselona, a ja sam otišao u Inter. Tamo nisu igrali fudbal, Bergkamp i ja smo se osećali loše. Holanđanin je posle prve utakmice zavapio da spuste loptu, stalno je bila u vazduhu", priseća se Pančev.

 

"Zato kažem da sam se povredio u 28. godini, posle toga sve želim da zaboravim. Vardar i Zvezda, treće nema", kaže Pančev.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here