www.mtel.global
MTEL TV sadržaj dostupan na svim Vašim uređajima

Pandemija korona virusa i mere socijalnog distanciranja i zaključanosti u četiri zida povećale su gledanje televizije.

Ljudi već godinu dana provode mnogo više vremena kod kuće nego ranije, a najradije ga provode pred televizorom, računarom i uz video igrice.

Zanimljivo je da su u Nemačkoj velike televizijske stanice u linearnoj ponudi izgubile udeo na tržištu, što se objašnjava ukupnim porastom medijske ponude, zbog internet-servisa ili platformi, poput televizija preko interneta. Razlog više je i što javni servisi moraju da imaju kompletnu ponudu, a privatne televizijske stanice zasnivaju svoju programsku šemu prema sadržaju koji ima najveću gledanost i komercijalni karakter.

Regularna programska šema na nekoliko TV kanala dostupnih preko antene ili kabla ne zadovoljava u ovim uslovima potrebe gledalaca, pa se oni okreću više ponudama operatora koji nude veći broj TV kanala, a ujedno i onlajn videoteke preko kojih mogu gledati sadržaj koji žele.

Opcija vraćanje već emitovanog sadržaja unazad takođe se sve više koristi. Sve više je naših zemljaka na nemačkom govornom području koji su se u vreme pandemije odlučili za kompaniju MTEL Global i njihovu uslugu MTEL TV.

U okviru MTEL TV ponude imaju na raspolaganju sve najgledanije kanale sa prostora bivše Jugoslavije, a takođe mogu gledati i najnovije serije, kao što su “Porodica”, “Tajne vinove loze”, “12 reči”, “Klan”, “Drim Tim” i druge.

Gledanje domaćih TV kanala u inostranstvu pomaže i očuvanju jezika kod naše dece, koja mogu pratiti online nastavni program njihovih vršnjaka u otadžbini na kanalima RTS2 i RTS3.

Dodatno, naši zemljaci se češće opredeljuju za domaću kompaniju, kvalitetnu ponudu, ali i sigurnu i legalnu uslugu. Više o MTEL TV ponudi pročitajte OVDE.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here