PKS

Povodom posete delegacije Udruženja cestara Primorsko-goranske županije (PGŽ) koju predvodi Županijska komora Rijeke u periodu od 10. do 12. oktobra 2019. godine, PKS – Privredna komora Beograda, u saradnji sa Grupacijom niskogradnje Privredne Komore Srbije,  organizuje poslovne susrete preduzeća iz oblasti projektovanja, nadzora, izgradnje i upravljanja putnom infrastrukturom koji će se održati 11. oktobra 2019. godine u Privrednoj komori Srbije.

Cilj poslovnih  susreta je da se, kroz Panel diskusiju na temu „Potencijali saradnje na infrastrukturnim projektima“, učesnici upoznaju i razmene iskustva o aktuelnoj situaciji, budućim planovima i iskustvima u održavanju, upravljanju i finansiranju putne infrastrukture.

Takođe, ovo je prilika da učesnici identifikuju potencijale i zainteresovanost za moguću zajedničku saradnju na regionalnim i internacionalnim infrastrukturnim projektima.

Po završetku poslovnih susreta u Privrednoj Komori Srbije, privredna delegacija iz Rijke će posetiti gradilište mosta na Savi na Koridoru 11.

11. oktobra 2019. godine, 9:30 časova, Privredna komora Srbije, Resavaska 13-15, sala Komorskog kluba na 5. spratu

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here