Pantelić: Cela “Arena” uzvikavala moje ime

0

 

Srpski napadač postigao je drugi gol za "kopljanike", a onda je namestio treći pogodak, čime je poneo epitet najboljeg igrača na terenu.

 

Pantelić ističe da je ponosan zbog hvalospeva u tamošnjoj štampi, ali priznaje da mu je još draže što su ga posle uvodnog nerazumevanja, navijači Ajaksa potpuno prihvatili.

 

"Ne znam da li je dobro što me toliko hvale ovdašnji novinari. Istina je da se mnogo toga lepog piše i priča o meni u poslednje vreme. Na dve utakmice kompletna ‘Amsterdam arena’ je ustala i uzvikivala moje ime. Teško je doći do takvog statusa posebno u Ajaksu, klubu koji je četiri puta bio prvak Evrope", istakao je za "Press" Marko Pantelić.

 

Igra centarfora ekipe iz Amsterdama posebno je inspirisala novinara "De Persa", koji je sagi o Pantelićevoj simultanki dodao da je Srbin jedan od najboljih poslovnih poteza Ajaksa u poslednjih nekoliko godina.

 

"Svi su se letos pitali zašto Ajaks dovodi centarfora koji ima 31 godinu? Odgovor su dobili tokom meča sa Tventeom. Ajaks u ovom trenutku ima 73 igrača pod profesionalnim ugovorom, ali je Pantelić igrač na kojem može da se zaradi. Već je dobio status kultnog igrača u Amsterdamu. On je postigao već osam golova i pokazao da vredi svaki cent koji je uložen u njega. Ima godišnju platu od dva miliona evra sa određenim bonusima, ali Ajaks će brzo isplatiti tu investiciju. Prosto je neverovatno kakav osećaj za igru i prostor ima Marko Pantelić. Možete mu se samo diviti", piše dnevnik "De Pers".

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here