EPA/DENNIS M. SABANGAN
Paris Hilton

Luksuzan život, žurke po svetskim metropolama, poznati prijatelji, trošenje novca na bespotralhoebne stvari, sve ovo čini život najbogatija naslednica Paris Hilton. Međitim, ni kod nje nije sve bilo sjajno i bajno. Paris je nedavno u svom dokumentarcu “This is Paris” progovorila u strašnom maltretiranju tokom tinejdžerskih dana.

S obzirom na to da su njeni roditelji vlasnici hotela Hilton širom sveta, Paris nije morala da se snalazi za svoj život, pa je vrlo brzo od simpatične devojke došla na glas razmažene bogatašice. Ogromno bogatstvo i višak slobodnog vremena naveli su je na to da u mladosti bude kraljica noćnog života, a zbog takvog životnog stila često je krasila naslovne strane. Kako su godine prolazile, sve je išlo ka tome kako se Paris smirila, ali 2007. godine je digla lestvicu. Paris Hilton je tada završila u zatvoru zbog kršenja uslovne kazne i vožnje automobila vozačke dozvole koja joj je prethodno oduzeta zbog vožnje u alkoholisanom stanju.

Naravno da se javnost pomalo naslađivala takvim skandalima koji nisu bili poželjni za porodicu takvog društvenog statusa, ali baš kada su pomislili kako se Paris “iživela” na partijima, roditelji su imali šta da čuju i vide. U javnost je procureo snimka seksa s bivšim dečkom Rikom Salomonom.

Za ove stvari ste do sada manje više svi čuli, ali o zlostavljanju koje je pretrpela tokom tinejdžerskih dana, verovatno niste.

“To je trebalo da bude škola, ali učenje nije bilo na prvom mestu. Od trenutka kada se ustajalo, pa do kraja dana svi bi vikali na mene, vrištali mi u lice, proživljavala sam stalno mučenje. Osoblje bi mi govorilo strašne stvari. Maltretirali su me, činili sve da se osećam loše. Mislim da im je cilj bio da nas sve slome. Fizički su nas zlostavljali, udarali i davili. Hteli su da nas zastraše, da se ne pobunimo. Bila sam dete, a bacili su me u samicu, tukli, ponižavali i gledali golu”, ispričala je Paris nakon 20 godina u svom dokumentracu.

Iako je mnogi i dalje na nju gledaju kao na razmaženu ćerku Hiltonovih, Paris je počela da se traži u modnim vodama, bila je modna kreatorka, glumica, kuvarica, a odnedavno je DJ koja za nastup zaradi milion dolara što ju je definitivno lansiralo među neke od najplaćenijih muzičara, uprkos njenom talentu.

Podsetimo, nakon porno snimka koji je procureo u javnost, Paris je skoro u potpunosti izgubila poverenje u suprotni pol, ali poduzetnik Karter Reum ju je uverio u suprotno. Karter i Paris izrekli su sudbonosno “da” 2021. godine, a među uzvanicima se pronašlo mesto i za njenu nekadašnju najbolju drugaricu Kim Kardašijan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here