EPA/DENNIS M. SABANGAN
Paris Hilton

Starleta, pevačica, manekenka, ali i preduzetnica Paris Hilton (40) nedavno je dala intervju u kojem tvrdi da je njen izgled sto odsto prirodan.

– Nikad nisam koristila filere, nikada nisam stavljala botoks, nikada nisam išla na tretmane koji podrazumevaju bockanje iglom u lice. Ja sam sto posto prirodna. Izgled koji imama dugujem, između ostalog tome što se celog života držim dalje od sunčeve svet – izjavila je Paris.

Ona se u februaru verila sa preduzetnikom Karterom Rojmom i tim povodom kaže da je uživala u poslednjih 12 meseci svog života, uprkos pandemiji koronavirusa.

– Nalazim se u najboljem periodu u svom životu. Nikad nisam bila srećnija. Napokon sam kod kuće sa svojim dečkom. Moj život je bio tako užurban, putovala sa i 250 dana u godini, tokom dve decenije. Očigledno je da je zaista zastrašujuće vreme širom sveta i saosećam sa svima.

Paris je dodala da uprkos teškim vremenima, pokušava da iskoristi priliku da uživotu postavi prave prioritete.

– Proživela sam toliko toga, sada znam da sam srećna i kada sam kod kuće. Uzbuđena sam u vezi sa sledećem fazom života – odrasti, udati se, imati decu, porodicu, dom, i živeti realnim životom. To ranije nisam imala – rekla je Paris iskreno.

Već je otkrila i da će svoje dete nazvati London, jer je to njeno omiljeno mesto na svetu.

Naslednica „Hiltona” je objasnila i da mere zaključavanja ne znače nužno da ne može da radi i bude aktivna.

– Ne stajem. Ja sam kao mašina. Uvek radim. Sada imam više projekata nego ikad. A budući da je i Karter okrenut i posvećen poslu, dodatno me inspiriše. Uspeh je ono što me pokreće. Osećam se dobro u svojoj koži. Imam i slavu i novac ali to me toliko ne zanima, čini me srećnom kada svojim obožavaocima pružim ono u čemu mogu da uživaju.

Inače, Paris je početkom godine iznema svedočanstva o „traumatičnom” višegodišnjem zlostavljanju tokom boravka u „Provo Kanjon” u Juti.

Tada je razgovarala sa pravosudnim organima Senata Jute, Odsekom za sprovođenje zakona i Odborom za krivično pravosuđe u korist zakona koji će zahtevati veći vladin nadzor nad centrima za lečenje mladih.

Hiltonova je ranije otkrila da je bila zlostavljana u školi tokom 11 meseci u dobi od 17 godina, a o tome je govorila u filmu postavljenom na Jutjubu.

Govoreći o iskustvima koje je stekla boreći se za reforme u obrazovnim institucijama, Paris je rekla da je „poslednja stvar za koju je ikad mislila, da će biti aktivista, ali da sada to jeste i da se nikada nije osećala tako osnaženo”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here