Sportsko društvo Crtvena zvezda proslavilo je 4. marta, 75. rođendan, a jedna od prvih čestitki stigla je iz redova večitog rivala Partizana.

– Čestitajući Vam 75.godišicu osnivanja Vašeg sportskog društva, uz želje za zdravlje i uspeh Zvezdinih sportista, koristimo priliku da ovim putem iskažemo veru da će tradicionalno i neprolazno rivalstvo naših sportskih društava biti zalog stvaranja i afirmisanja atmosfere uvažavanja i sportskog duha, na dobrobit srpskog sporta – novodi se u čestitki crno-belih, koju su potpisali predsednik JSD Partizan Milorad Vučelić i generalni sekretar Milan Obućina.

Zvezda je odmah odgovorila i zahvalila se na čestitkama.

– Rivalstvo Crvene zvezde i Partizana kao stubova srpskog sporta, obeležilo je 75 godina postojanja naših sportskih društava, ali i donelo brojne uspehe jugoslovenskog i srpskog sporta u decenijama za nama.

Kako se navodi, zato i u ovom trenutku, uz još jednom, zahvalnost na iskrenim cestitkama, izražavam nadu da ce naša sportska društva u godinama i decenijama koje dolaze, razvijati atmosferu sportskog duha, uvažavanja i viteštva na sportskim terenima.

– Kao najveći ambasadori i simboli srpskog sporta, imamo obavezu prema generacijama koje dolaze i rastu uz Crvenu zvezdu i Partizan, a iz čega ce veliku dobit imati i srpski sport i društvo u celini”, ističe se u odgovoru crveno-belih koji su potpisali predsednik Skupštine Petar Škundric, predsednik Upravnog odbora Nebojša Čovic i generalni sekretar Igor Milojević.

Partizan će 4. oktobra proslaviti 75. rođendan.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here