Američki plejmejker Malkolm Dilejni velika je želja španske Barselone i beogradskih crno-belih, a igrač se trenutno nalazi u trening kampu NBA ekipe Njujork Niks.

Malkolm Dilejni traži svoje mesto u NBA ligi posle saradnje sa Atlanta Hoksima i prošlogodišnje epizode u kineskom šampionatu.

Dilejni se trenutno nalazi na mini kampu Njujork Niksa, a kako je njegov agent potvrdio za Dilejnijeve usluge je zainteresovana ekipa Barselone.

Takođe, ovih dana u košarkaškim krugovima moglo se čuti da su čelnici Partizana stupili u kontakt sa američkim plejmejkerom i da su “blizu” dogovora.

Barsa želi da se pojača na poziciji plejmejkera pošto su silom prilika ostali bez Tome Ertela koji se povredio na pripremnoj utakmici reprezentacije Francuske i čeka ga duga pauza.

Vremena za Barsu je sve manje, a nema baš ni previše opcija na tržištu tako da deluje da bi Dilejni bio veoma dobro “prinudno” rešenje… Što se tiče Partizana tu je situacija malo drugačija, Andrea Trinkijeri želi respektabilan sastav koji će na oba fronta ići na vrh, a trenutni roster crno-belih pojačan Dilejnijem bi to sigurno i bio!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here