Specijalizovani košarkaški portal Jurohups objavio je novu listu favorita za osvajanje Evrokupa  po kojoj je Partizan stavljan na 3. mesto mogućih osvajača. 

Crno-beli su grupnu fazu završili na drugom mestu, odmah iza Venecije i u Top 16 fazi imaju skor od 3 pobede i 1 poraza od Darušafake. Tako da dele prvo mesto sa bolonjskim Virtusom, sa kojim se sastaju u sredu od 20 časova.

Tokom sezone, beogradski tim se popeo za dva mesta i sada su odmah iza Virtusa i Unikahe.

– Čak iako izgube od Virtusa, crno-beli su blizu odlaska u plej of. Oni imaju verovatno i najjači domaći teren u Evrokupu i zbog toga će biti veoma nezgodan protivnik u nastavku takmičenja. Nimalo to nije loše po srpskog predstavnika koji je pokazao tokom čitave sezone da pripada samom vrhu – stoji u tekstu Jurohupsa.

 

Da podsetimo, prema prognozama, glavni favorit je Virtus iz Bolonje, a onda slede Unikaha Malaga, Partizan Begorad, Uniks Kazanj, Promiteas Patras, Rejer Venecija, Galatasaraj Istanbul, Tofaš Bursa, Monako, Oldenburg, Morabank Andora, Darušafaka, Germani Breša, Huventud Badalona, Ritas Viljnus, Dolomiti Trento.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here