Partizan i TSC su ispunili cilj i prošli u 2. kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pa će u miru sačekati ponedeljak i žreb koji je na programu u Nionu od 13 časova.

Nema šta, očekuje ih zanimljivo izvlačenje kuglica, a beogradski crno-beli ne bi trebalo da imaju problema da se preko još jednog “slabijeg” rivala domognu naredne runde

TSC bi, s druge strane kao debitant možda mogao da ima težak zadatak jer je nepovlašćen u drugom kolu, ali će i to zavisiti od samog ishoda žreba.

Oba tima trenutno imaju po 35 potencijalnih rivala (jedino ne mogu da se sastanu jedni s drugima), a konkretne potencijalne rivale srpskih timova saznaćemo uoči žreba kada ih UEFA bude razvrstala u grupe od po 10 timova – po 5 povlašćenih i 5 nepovlašćenih.

Potencijalni rivali Partizana su: Kukeši, Servet, Aris, OFI, Ventspils, Olimpija Ljubljana, Linkoln, Nome Kalju, Osijek, Geteborg, Hamarbi, Bodo Glimt, Viking, Progres, Riteriai, CSKA Sofija, Honved, Makabi Haifa, Kajzar, Nefči, Šamrok, Toršavn, Lokomotiva Plovdiv, Botošani, Pjast Glivice, Hibernijans, Dunajska Streda, Lači, Teuta, Renova, Borac Banja Luka, Šfantu George, Bala Taun, Kolerejn i Lokomotiva Tbilisi.

Što se tiče TSC-a, pred njim su ozbiljni protivnici: Totenhem, Bazel, Kopenhagen, Volfzburg, APOEL, BATE Borisov, Galatasaraj, Malme, Standard, FCSB, Granada, Milan, Rendžers, Hapoel Ber Ševa, Rozenborg, Apolon, Rems, Fehervar, Rio Ave, Dinamo Moskva, Liberec, Hajduk Split, Škendija, Kolos, Vilem II, Jablonec, TNS, Leh, Hartberg, Aberdin, Zrinjski, Kairat, Žalgiris, Arhus i Madervel.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here