Čelnici Partizana žele da imaju tim koji će konkurisati za titulu prvaka Srbije i biti dostojan rival evropskim protivnicima.

Januarski prelazni rok je još uvek daleko, ali u Partizanu vredno rade na ojačanju tima. Italijanski mediji preneli su danas kao ekskluzivnu vest da će čelnici Partizana otkupiti od Rome ugovor Umara Sadika i tako oboriti klupski rekord po visini transfera koji je sa 1,6 miliona evra držao Sejduba Suma.

Napadač iz Nigerije će koštati Partizan ukupno 1.8 miliona evra, već 100.000 je plaćeno za pozajmicu, a sad će crno-beli uplatiti Romi ostatak od 1,7 miliona. Sadik ima 22 godine, a dobre partije i golovi u kontinuitetu će privući potencijalne kupce, pa je sigurno da bi u budućnosti mogao da donese veliki novac Beograđanima, tim pre što ima određeno iskustvo u Seriji A, a pokazao se dobro i u Ligi Evrope.

Visoki napadač nigde nije davao golove kao među crno-belima, on je za Romu odigrao šest mečeva, postigao dva pogotka, a izuzev u Bredi, na pozajmicama u Bolonji, Torinu i Peruđi nije bio baš efikasan. Za Partizan je već postigao 10 golova, sedam u Ling Long Superligi Srbije i tri u evropskim mečevima.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here