Foto: MN Press
Ostoja Mijailović

Navijači Partizana sa velikim nestrpljenjem iščekuju početak nove košarkaške sezone. Na klupu crno-belih seo je najtrofejniji evropski trener, Željko Obradović, dovedeno je nekoliko ozbiljnih pojačanja, pa se oni sa pravom nadaju da bi ove sezone konačno mogli da izbore plasman u Evroligu, bilo preko Evrokupa ili ABA lige.

Stoga ne čudi prava jagma za sezonskim ulaznicama, koje su gotovo rasprodate. Iako je pre same prodaje predsednik Partizana, Ostoja Mijailović istakao da će klub morati da se reorganizuje, pošto će deo sezone igrati u dvorani “Aleksandar Nikolić“, on se jutros ponovo oglasio na Tviteru sa lepim vestima za sve pristalice Partizana.

Naime, uprkos svim ograničenjima, Partizan je tokom jučerašnjeg dana uspeo da obori klupski rekord kada je u pitanju prihod od prodaje ulaznica. Treba istaći da u kasu crno-belih tek treba da se slije novac od prodaje pojedinačnih ulaznica za mečeve.

– Tokom jučerašnjeg dana, Partizan je postavio novi klupski rekord kada je u pitanju prihod od prodaje ulaznica na godišnjem nivou, a sezona nije ni počela. Navijači i klub su uvek zajedno i verujem da ćemo se zajedno radovati – napisao je Ostoja Mijailović, a potom je zagolicao maštu navijača.

On je istakao da sve njih očekuje nešto posebno u narednim danima, ali nije hteo da otkriva o čemu je reč.

– Uskoro ćemo imati jedno malo iznenađenje – napisao je predsednik Partizana na Tviteru.

Ostaje da vidimo da li je Mijailović mislio na neko pojačanje u redovima crno-belih ili je pak to iznenađenje neke druge prirode.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here