EPA/Caroline Blumberg

Najavljeno je pre nekoliko dana da su Partizan i Ivan Obradović za pregovaračkim stolom i da se očekuje konačni dogovor u vezi sa produžetkom ugovora levog beka. To će danas dobiti i svoj konačni epilog, pošto će iskusni fudbaler parafirati saradnju na još godinu dana, saznaje Telegraf.rs.

Nije to zapravo ni preveliko iznenađenje, jer je postojala obostrana želja da se saradnja nastavi, tim pre što trener Aleksandar Stanojević želi iskusnog igrača u sastavu i naredne sezone, a i Obradoviću je sasvim dobro u Humskoj.

U trenutku kada su seli za sto, postojale su dve opcije, a to je da levi bek parafira novu saradnju na dve godine, ali sa nešto manjom platom u odnosu na proteklu sezonu, jer klub želi da revidira budžet primanja igračkog kadra za 50 odsto.

Druga opcija je podrazumevala jedogodišnji ugovor sa istim primanjima kao i do sada i obe strane su se složile da je to i najbolje rešenje, pa će u toku današnjeg dana Obradović i zvanično potpisati produžetak saradnje.

Podsetimo, Obradović je u Partizan stigao početkom oktobra 2020. godine i potpisao je ugovor do kraja tekuće sezone, u kojoj je odigrao 20 mečeva, postigao jedan gol i upisao jednu asietnciju.

Preskočio je prvih deset mečeva u ligi, pošto je kasno stigao, kao i letnje kvalifikacije, ali se potom počeo da se vraća u ritam, da bi se posle zimskih priprema ustalio u prvom timu.

Na njegovu žalost, krajem aprila je slomio šaku na meču sa Spartakom u Humskoj, ali to nije uticalo na odluku Partizana da sa iskusnim igračem produži saradnju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here