Foto: Tanjug/AP
Sejduba Suma

Fudbaler Partizana Sejduba Suma, koji se zatekao ju rodnoj Gvineji u trenutku državnog udara, nalazi se na sigurnom, ali za sada se ne zna kad će moći da se vrati u Beograd, saopštili su sinoć crno-beli.

– Suma je u hotelu zajedno sa ostalim članovima nacionalne selekcije, ali se ne zna kad će moći da se vrati u Beograd, jer je avionski saobraćaj obustavljen i niko ne može da uđu, ni izađe iz zemlje – navode iz Humske.

Partizan jeste u kontaktu sa igračem, ali nema tu pregovaračku snagu kao Liverpul, Roma i Olimpijakos koji su takođe na vezi sa Fudbalskim savezom Gvineje.

Naime, Sejduba Suma je veliki prijatelj sa Nabijem Keitom koga Liverpul planira da prebaci privatnim avionom na “ostrvo” i on je već poleteo, prenosi “Telegraf”.

To bi, međutim, bio dodatan problem za Sumu, jer bi se “zapleo” u korona-zakonima Velike Britanije i ponovo bi bilo problema da se priključi Partizanu.

Zato bi mu mnogo bolje bilo ukoliko bi ušao u avion za Rim zajedno sa Amaduom Dijavarom ili za Atinu sa saigračima iz Olimpijakosa, Algasimom Bahom i braćom Kamara.

To su scenariji koji bi spasli Sumu iz Gvineje i Partizan bi se okoristio o imućnost Liverpula, Rome i Olimpijakosa.

Do kraja dana trebalo bi da bude sve poznatije.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here