Partizan je pregazio Vojvodinu (4:0) na otvaranju 15. kola Superlige Srbije. “Lale” su platile ceh posle poraza crno-belih od Čukaričkog, izabranici Sava Miloševića su odigrali neuporedivo bolje nego u sredu i tako popravili raspoloženje u ekipi pred gostovanje uzdrmanom Mančester Junajtedu.

Sve dileme oko pobednika rešene su u prvom poluvremenu, kad je Bibras Natho postigao dva gola. Prvi posle penala, koji je dosuđen posle starta Devetaka na Ostojića.

Natho je drugi gol na meču postigao posle asistencije Sadika, koji je titulu najboljeg igračla utakmice obezbedio asistencijom Zdjelaru i golom u drugom poluvremenu.

Trener Partizana Milošević je napravio nekoliko izmena u sastavu u odnosu na meč protiv Čukaričkog i to se pokazalo kao odlična šok terapija. Zoran Tošić je meč odgledao sa klupe, dok je Sejduba Suma odigrao poslednjih pola časa umesto odličnog Natha.

 

PARTIZAN – VOJVODINA 4:0

PARTIZAN: Stojković, Miletić, Ostojić, S. Pavlović, Urošević, Zdjelar, Šćekić (od 77. L. Pavlović), Natho (od 59. Suma), Asano, F. Stevanović, Sadik (od 73. Ivanović).

VOJVODINA: Rockov, Veselinović, Đurić, Saničanin, Devetak, Drinčić, Đurišić (od 61. Topić), Đuričin, Bojić, Eze (od 61. Gemović), Matić (od 61. Nikolić).

Strelci: Natho u 29. iz penala i 43, Zdjelar u 48. i Sadik u 69. minutu.Stadion: Partizana. Gledalaca: 1.000. Sudija: Miloš Đorđić. Žuti kartoni: Šćekić, Ostojić, Sadik, Ivanović (Partizan), Đurišić (Vojvodina).

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here