Fudbaleri Partizana pobedili su Vodojažu u šesnaestini finala Kupa Srbije.

 

Iako prvo poluvreme nije davalo utisak da će biti uzbudljiva igra, drugo poluvreme je to opovrgnulo. U završnici prvog dela Ivanović postiže prvi pogodak (45) i sa tim rezultatom se otišlo na predah. Novi gol postiže u 46. minutu pa i u 61, da bi tu seriju prekinuo Lutovac u 66. minutu. Nije trebalo dugo mladom Ivanoviću da se ponovo upiše u listu strelaca (67), pa i u 90. za konačnih 6:0.

Konačan rezultat postavio je ponovo mladi Ivanović svojim petim pogotkom u 90. minutu. Bez nadoknade, sudija je svirao kraj meča.

Domaći tim izvršio je sve tri izmene: izašao Nedeljković, ušao Jovanović, izašao Urošević, ušao Stanojlović.

Posle lepe akcije i dodavanja Lakčevića, Ivanović postiže het trik u 61. minutu! Samo pet minuta kasnije, u strelce se upisuje i Aleksandar Lutovac, a posle samo minut Ivanović postiže još jedan gol za visokih 5:0!

Odmah na startu drugog poluvremena, Ivanović ponovo postiže gol za radost navijača.

Na isteku poslednjeg minuta prvog dela, igru je napustio Gigić, a umesto njega na terenu je Jovanović.

U 41. minutu precizan je bio Đorđe Ivanović: posle kratke akcije odličnim šutem pogađa za vođstvo crno-belih.

Sa centra su krenuli igrači Partizana. Smirena igra sa obe strane, u redovima crno-belih najraspoloženiji je Aleksandar Lutovac, koji je imao nekoliko šansi, ali su dobro reagovali odbrambeni igrači Vodojaže.

Trener gostujuće ekipe Savo Milošević odlučio se za sledeći sastav: Stevanović, Pešukić, Vujačić, Ivanović, Lakčević, Gigić, Marković, Dinga, Urošević, Lutovac, Smiljanić (kapiten), dok se trener domaće ekipe odlučio za ovih 11 igrača: Živak, Dajić, Đokić, Mijalčić, Komatina, Petrović, Jekić, Vuković (kapiten), Vasiljević, Nedeljković, Sretenović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here