Fudbaleri Partizana savladali su ekipu Zlatibora u Užicu sa 0:1 (0:0), a meč je obeležilo i suđenje na koje imaju razloga da se žale i jedni i drugi.

Bila je fudbalska uspavanka na stadionu u Užicu u prvih 25. minuta. Jedini detalj vredan pažnje bio je šut Markovića sa distance.

Činilo se da je bivši igrač Liverpula najraspoloženiji za igru i u 29.minutu je posle jednog prodora izborio korner. Posle tog kornera Denis Stojković je pogodio prečku direktno udarcem iz ugla, dok je iz narednog Partizanu poništen pogodak posle jedne sumnjive ofsajd pozicije.

Već u sledećem napadu Zlatibor je imao veliku priliku pošto je Đakovac posle kontra napada izašao 1 na 1 sa golmanom Popovićem. Igrač Zlatibora je lobom pokušao da savlada čuvara mreže crno-belih, ali je Popović bio spreman i izbacio je loptu u korner.

U 40. minutu ponovo je u šansi bio Lazar Marković, koji je na centaršut Miljkovića reagovao glavom, ali je lopta otišla pored gola.

Drugi deo igre počeo je pritiscima Partizana na gol domaćina. Asano je u 51. munutu imao dobar šut sa dvadesetak metara koji je završio pored stative.

U 62. minutu Zlatibor je imao lepu priliku pošto je Jezdimirović iz jedne kontre šutirao, ali je Popović izbio loptu u korner. Odmah posle kornera, Partizan uzvraća kontrom. Lazar Marković je pobegao odbrani domaćih, koji su ga u poslednji čas stigli i faulirali ispre kaznenog prostora. Slobodan udarac je završio u korneru.

Nastavio je Partizan sa pritiscima na gol Zlatibora, ali golman Čupić je bio više nego siguran. Ipak, u 78. minutu sudija Široki svira penal za Partizan.

Posle jednog kornera lopta se odbila do defanzivca Zlatibora i pogodila ga, kako je sudija smatrao, u ruku. Vrlo sumnjiva situacija.

Natho je rutinski realizovao penal i doveo crno-bele u vođstvu – 0:1.

Do kraja meča viđena je jedna prilika i to za domaće. Đaković je odlično šutirao sa dvadesetak metara, ali je golman Popović odlično odbranio i odbio loptu.

Na kraju, šesta pobeda Partizana i sada zauzima drugo mesto na tabeli. Zlatibor ostaje na 5 bodova i zauzima pretposlednju poziciju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here