Košarkaši Partizana došli su do nove pobede u Evrokupu pošto su na gostovanju savladali ekipu Bahčešehira u Istanbulu 80:76 u utakmici 4. kola Evrokupa.

Partizan je pre ovog meča imao skor od 1 pobede i 2 poraza, a ovo je prvi trijumf na  gostovanju.

Od samog starta Partizan je bolje ušao u meč i nametnuo svoj ritam, pa je tako posle prve četvrtine imao vođstvo 24:17. Ipak, do poluvremena, turski tim je uspeo da podigne nivo igre, pojača ritam, i dođe do prednosti 39:38.

Usledio je mnogo neizvesniji nastavak meča. Raspoloženi za igru u timu crno-belih bili su Kodi Miler-Mekintajer i Pejdž, pa je pred poslednjih deset minuta vraćena prednost 59:56.

Do kraja, viđena je dramatična i neizvesna završnica. Igralo se koš za koš, pa se tako u poslednji minut ušlo sa 78:76 za Partizan. Ipak, odlični Mekintajer stavio je tačku na ovaj meč sa 5 vezanih poena, pa su tako crno-beli stigli do prvog trijumfa u gostima ove sezone.

Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Kodi Miler Mekintajer sa 22 poena i sedam asistencija, dok je Erik Mika dodao 19 koševa uz šest skokova.

U ekipi Bahčešehira najbolju rolu imao je Erik Grin sa 23 poena i šest uhvaćenih lopti

Partizan u sledećem kolu dočekuje Burg, koji ima mnogo problema sa zaraženim igračima i ovo kolo nije igra, dok Bahčešehir ide u Veneciju.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

sofa_embed(‘sofa-standings-embed-2560-32525’, window);

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here